Argentinare nära Everton – som vägrar släppa Stones

Roberto Martinez bekräftar att nyförvärv är på ingång

Everton håller stenhårt i sin guldklimp John Stones. Samtidigt bekräftar tränaren Roberto Martinez att ett nyförvärv kan vara klart inom 24 timmar. Enligt flera uppgifter ska det handla om River Plates försvarare Ramiro Funes Mori. 

Everton är på väg att förstärka sitt försvar. Enligt flera uppgifter ska River Plates argentinske försvarare Ramiro Funes Mori vara på väg till Merseyside-klubben. Och tränaren Roberto Martinez medger att klubben kan ha nyförvärv att presentera innan helgens slut, även om han inte vill avslöja allt för mycket.

– Det hade varit orättvist att avslöja för mycket men det jobbas på och det kan komma att presenteras något innan helgen är förbi, säger Martinez till Liverpool Echo.

– Efter matchen mot Villareal var det tydligt vad klubben behöver förstärka för att vara så slagkraftiga som möjligt under de nästkommande 10 månaderna, säger Martinez.

Enligt uppgifter ska Funes Mori under fredagsmorgonen ha satt sig på planet över Atlanten för att genomgå läkarundersökningen hos The Toffees men Martinez vill inte bekräfta ryktena.

Släpper inte Stones

Samtidigt håller man ett järngrepp om sin egna guldklimp John Stones som sägs vara ett namn för José Mourinho och Chelsea. Enligt uppgifter ska den 21 år unge försvararen ha skickat in en transferbegäran för att få igenom övergången. Men Martinez säger att så inte är fallet. Under en presskonferens inför helgens match mot Manchester City sa Martinez att han inte hade hört någonting om de uppgifterna. Martinez sa också att han räknar med den unge engelsmannen på planen när man ställs mot ligaledarna City. Enligt uppgifter tidigare i veckan ska Chelsea ha fått ett tredje bud, värt 30 miljoner pund för Stones, nekat och rapporter säger att man nu rustar upp för ett fjärde bud på den engelske supertalangen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply