Liverpool säkra på James Rodriguez

Liverpool säkra på James Rodriguez

Klubbarna beredda att betala för stjärnan

Real Madrid är inte intresserade av att behålla James Rodriguez, och stjärnan ser att vara på väg bort från klubben, vilket har öppnat för Manchester United och José Mourinho att värva den colombianske anfallaren, men har konkurrens från Premier League-rivalerna Liverpool, Bayern München och Paris Saint-Germain.

Real Madrids superstjärna James Rodriguez, som värvades till klubben sommaren 2014 efter att ha gjort stort intryck på världen under VM 2014, ser nu ut att kunna lämna klubben. Rykten har omgett anfallaren under en tid, som hintar om att Rodriguez inte har någon plats i laget längre, och om man ser till tränare Zinedine Zidanes matchtrupper ser det ut att stämma, med Rodriguez som får allt mindre och mindre speltid i benen.

Detta har öppnat för en hel rad av intressenter som vill lägga vantarna på den colombianske anfallaren. Manchester United sägs vara intresserade och den engelska tidningen Manchester Evening News hävdar att José Mourinho skall vara beredd att betala 60 miljoner pund för stjärnan. Mourinho måste tänka på anfallet och erfarna målgörare, då han ännu inte har fått Zlatan Ibrahimovic att skriva på en förlängning och stanna på lönelistan.

En överraskande klubb som kan utmana Manchester United är Liverpool, och engelska the Mirror skriver att klubben är väldigt självsäkra på att de kan ro hem Rodriguez signatur – så länge de kan säkra en plats i Champions League nästa år. Men när det kravet är uppfyllt sägs Merseyside-klubben vara ganska självsäkra på att de är först om att värva colombianen, som värderas till runt 60 miljoner pund.

Andra intresserade klubbar är Bayern München och Paris Saint-Germain.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply