Mino Raiola i USA – Zlatan Ibrahimovic väntas lämna Manchester United

bet365

Raiola på plats i Los Angeles – Zlatan på väg till MLS

Zlatan Ibrahimovic kan vara på väg att lämna Manchester United, redan till sommaren. Enligt uppgifter från Spanien ska svenskens agent, Mino Raiola, vara på plats i USA för att förhandla med Los Angeles Galaxy.

Manchester United spelar ikväll om en plats i kvartsfinalen i Europa League, men de har fått nya saker att tänka på. Den svenske superstjärnan Zlatan Ibrahimovic har en option i sitt kontrakt som gör att han kan stanna ett år till i Manchester United. Optionen kan bara aktiveras av Ibrahimovic själv. Lagets tränare, Jose Mourinho, har själv sagt att han inte är orolig för att anfallaren ska stanna en säsong till – men nu kan anledning till oro vara befogad.

Enligt den spanska tidningen Marca är superstjärnans agent just nu på plats i Los Angeles för att förhandla med MLS-klubben LA Galaxy. Klubben sägs vara beredda att göra svensken till en av de bäst betalda spelarna någonsin.

Haft storspelare i laget

Vart spelar Zlatan nästa säsong? Efter PSG trodde många att Los Angeles Galaxy skulle bli Zlatans nästa klubb, men det blev istället Manchester United. MSL-klubben har tidigare haft storspelare som David Beckham och Steven Gerrard att förfoga över, och nu verkar Zlatan bli det nästa stora namnet för laget. Enligt de spanska uppgifterna kommer Galaxy att kunna göra Zlatan, som redan har en bra lön, en av de rikaste fotbollsspelarna i den amerikanska ligan med närmare 170 miljoner per år.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365