Barcelona jagar Leciesters Riyad Mahrez

bet365

Barcelona vill förstärka – med Mahrez

Leicesters Riyad Mahrez hade en fantastisk säsong när hans lag gick och vann hela Premier League. Nu kan den 26-årige yttern ta ett oväntat steg, nämligen till den katalanska storklubben FC Barcelona.

Det är The Daily Telegraph som kommer med de oväntade uppgifterna om att Barcelona skulle jaga Riyad Mahrez. Algerien har dock inte alls kommit igång på samma sätt om i fjol när Leicester chockerade Fotbollseuropa och vann hela Premier League.

I år riskerar de regerande engelska mästarna att åka ur högstaligan i England, men trots det är de i kvartsfinal i Champions League. Där ska de möta Atletico Madrid, ett lag Mahrez kan komma att bekanta sig med.

Barca vill ha honom

The Daily Telegraph skriver att Barcelona är beredda på att lägga ett bud på Leicester-stjärnan, något som slår ner lite som en bomb. Rykten går samtidigt igång att det är Neymar som kommer lämna klubben, och Barca vill då ersätta honom med just Mahrez.

Det kommer dock inte bli någon billig historia för Barcelonas del. Den engelska tidningen skriver att Leicester City vägrar släppa honom för under 40 miljoner pund, vilket är närmare 450 miljoner kronor. Om Barca ska vara beredda att betala det – eller om ryktet från The Daily Telegraph ens stämmer – är dock en helt annat femma. Men skulle Mahrez skriva på för de regerande spanska mästarna skulle det ge honom en rejäl löneökning.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply