Lista: Åtta anledningar till att Zlatan Ibrahimovic kommer göra succé i Premier League

Åtta tillfällen som visar att Zlatan kommer bli kung i PL

Zlatan Ibrahimovic gör debut i Premier League idag när Manchester United gästar Bournemouth under premiäromgången. Silly Season Sverige har därför med engelska Mirrors hjälp listat åtta anledningar till varför Zlatan kommer sätta avtryck i Premier League. 

Zlatan Ibrahimovic har med Malmö FF som undantag vunnit ligan i samtliga klubbar han spelat i och har lämnat ett stort avtryck både som spelare och person i varje land han besökt. Nu är det Englands tur och den snart 35-årige svensken har redan hunnit att bärga en titel i form av Community Shield – en match han så klart avgjorde själv. Det råder därför inga tvivel om att engelsmännen, som tidigare varit starkt kritiska till anfallaren, har stora förväntningar på den svenske superstjärnan.

För att öka hajpen ytterligare väljer vi därför att lista åtta tillfällen i Zlatans karriär som gör att hans tid i Premier League kommer bli underhållande både på och utanför planen. En perfekt uppladdning innan matchen mot Bournemouth som du kan få mer information om HÄR.

När ni bläddrat er igenom listan får ni gärna ta er en titt på några av våra andra listor som rör Premier League och Zlatan Ibrahimovic. Sex lag som kan göra en Leicester den här säsongen, bäst betalda spelarna i Premier League och fyra punkter med Zlatan Ibrahimovic som vi kommer sakna i det svenska landslaget. Trevlig läsning!

8: Vad som händer om du rör Zlatan.

 

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365