Uppgifter: Cristiano Ronaldo förlänger med Real Madrid

Uppgifter: Cristiano Ronaldo förlänger med Real Madrid

Nära vännen Conor McGregor avslöjade

Cristiano Ronaldo har skrivit på ett nytt kontrakt med Real Madrid, detta bekräftar UFC lättviktsboxarmästaren och nära vännen Conor McGregor på ett event.

Cristiano Ronaldo ha efter sin EM-vinst och sin skada varit ganska lågmäld. Den 31årige anfallaren har under en längre tid kopplats ihop med rykten bort från Real Madrid, där han har spelat under de senaste sju åren, lyckats vinna allt som går att vinna med klubben och ett återvändande till gamla klubben Manchester United har inte sett alltför overkligt ut.

Nu skriver den spanske tidningen AS att Ronaldo inte alls kommer att gå någonstans utan att han i själva verket redan har förlängt med Real Madrid. Conor McGregor, UFC lättviktsboxarmästaren och en nära vän till Ronaldo, råkade försäga sig under ett event på lördagen. De båda sportsmännen träffades under deras semester förra månaden, efter EM 2016 och har umgåtts väldigt nära med varandra. När McGregor fick frågan om huruvida han skulle kunna komma att klättra över Cristiano i Forbes lista över bäst tjänande kändisar, svarade McGregor rättframt.

– Det kommer bli svårt, han har precis skrivit på ett nytt kontrakt med Real Madrid, men vi får se, kanske tar jag honom nästa år!, sade McGregor.

Det nuvarande kontraktet Ronaldo sitter på går ut 2018 och det enda som gäller är för klubben att officiellt tillkännage villkoren för förlängningen, som kommer att hålla kvar honom till 2020 eller 2021. Det var från början planerat att affären skulle presenteras den 29 augusti, innan landslagsuppehållet, men det ser inte särskilt troligt ut att Ronaldo kommer att bli uppkallad av Portugal för vänskapsmatchen mot Gibraltar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply