Inter jagar Victor Nilsson Lindelöf

bet365
Inter jagar Victor Nilsson Lindelöf

Ny klubb ger sig in i jakten på den svenske backtalangen

Trots att han själv sagt att han kommer stanna i Benfica och Portugal fortsätter Victor Nilsson Lindelöf att kopplas ihop med storklubbar i Europa. Senaste klubben in i jakten? Italienska Inter. 

Efter Zlatan Ibrahimovic har Victor Nilsson Lindelöf förmodligen varit den hetaste svensken under sommarens transferfönster. Den 22-årige mittbacken uppges jagas av klubbar som RomaChelsea och många fler. Nu ger sig en ny klubb in i jakten. Enligt italienska Sportitalia har även Inter nu börjat dra i svensken. Milanoklubben som nyligen fått en ny tränare  i form av holländaren Frank de Boer ryktas se Lindelöf som en ersättare till Andrea Ranocchia – som uppges vara på väg bort från klubben.

Dyr att köpa ut

Lindelöf, som startade samtliga matcher för Sverige under sommarens EM-turnering, sägs ha en utköpsklausul på 30 miljoner euro – men har tidigare deklarerat att han vill stanna i Benfica. Den portugisiska storklubben har dessutom redan tappat sin nyckelspelare på mittfältet, Renato Sanchez, till Bayern München – och är förmodligen inte särskilt sugna på att bli av med ännu en viktig kugge. Det återstår att se om Inter kan ändra på detta.

Eller andra storheter. Även Barcelona och Real Madrid har tidigare kopplats ihop med den stekhete svensken.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply