Leicester vill värva Ahmed Musa

Leicester vill värva Ahmed Musa

Jagar CSKA Moskvas forward

Leicester vill värva CSKA Moskvas anfallare Ahmed Musa, uppger Daily Mirror.

Leicester har haft en fantastisk säsong i Premier League. Med nio matcher kvar att spela leder man sensationellt ligan, och det är mycket möjligt att man får lyfta pokalen i maj. Inför nästa säsong talar det mesta för att Leicester får slåss på flera fronter, då det ser ut som att klubben kommer att kvalificera sig för Champions League. På grund av detta vill man förstärka den nuvarande spelartruppen. Bland annat har det sagts att Leicester närmar sig en värvning av Mitchell Dijks. Nu har ett nytt rykte uppstått, men den här gången handlar det om en anfallare.

Enligt Daily Mirror är Leicester sugna på att locka till sig CSKA MoskvaAhmed Musa. Ligaledarna vill ha en snabb anfallare bredvid sensationen Jamie Vardy och där ser man Musa som den perfekt värvningen. Det sägs att det skulle kosta runt 15 miljoner pund för Leicester att värva nigerianen.

Under sina fyra år i Ryssland har Musa blivit känd som en stor målskytt. Han snittar ett mål var tredje match och ses som en av de absolut bästa anfallarna i den ryska ligan. 23-åringen gjorde två mål för Nigeria under VM 2014, båda mot Argentina. Nu verkar det som att hans framtid kan vara på King Power Stadium.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply