Kamp i Premier League om David Neres

Kamp i Premier League om David Neres

David Neres till Premier League?

Spelaren som denna säsong slagit igenom och gjorde två mycket fina insatser mot Real Madrid finns på önskelistan hos flera klubbar. Framför allt i Premier League.

David Neres är ett namn som fått blickarna riktade mot sig under det senaste halvåret. Spelaren som slagit igenom i Ajax och har i årets upplaga av Champions League gjort mål mot både Real Madrid och Juventus i utslagsfasen av turneringen. Nu vill flera klubbar försöka knyta till sig 22-åringen och det är framför allt klubbar i Premier League som visat intresse.

Enligt uppgifter ska nämligen både Manchester United och Arsenal vara på jakt efter spelarens tjänster till sommaren. Båda klubbarna sägs vara beredda att erbjuda 50 miljoner euro för att få till en affär inför nästkommande säsong. Även Everton ska ha ögonen på spelaren men prislappen ska vara för hög för Merseysideklubben.

Neres har kontrakt med Ajax till och med sommaren 2022 och det återstår att se hur mycket Ajax kräver för att släppa brassen som varit i klubben sedan januari 2017.

SE ÄVEN: Tidningen: United sätter prislapp på Paul Pogba

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply