Tidningen: United sätter prislapp på Paul Pogba

Tidningen: United sätter prislapp på Paul Pogba

Prislappen för Paul Pogba satt

Manchester United kommer inte göra det lätt för de som vill värva Paul Pogba. Man har nämligen satt hög prislapp för att släppa fransmannen.

Manchester United kan tänka sig att sälja Paul Pogba i sommar. The Red Devils kommer dock inte släppa sin franske storstjärna speciellt lätt. När han lämnade Juventus för spel på Old Trafford betalade United 105 miljoner euro för spelarens tjänster och nu har man satt en prislapp om spelaren vill lämna till sommaren.

Det är spansk press som avslöjar att Manchester United bestämt sig för en specifik summa för de som vill köpa den franske världsmästaren. Enligt tidningen Diario MARCA kommer Manchester United kräva en summa på 150 miljoner euro för att släppa stjärnan.

Spelarens nuvarande kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2021 men då han gärna vill bli tränad av Zinedine Zidane samtidigt som situationen i Manchester United inte är den bästa. Spelarens nuvarande klubb räknar dock med Pogba till nästa säsongs projekt och vill se Pogba som en av stöttepelarna i laget.

SE ÄVEN: Bekräftar: Antonio Valencia lämnar Manchester United

Real Madrid-spelarna välkomnar Pogba

En affär är långt ifrån kvar men Real Madrids spelare är öppna för en värvning av Paul Pogba. Bland annat Casemiro har visat sig vara positiv till en affär om Pogba och säger att mittfältaren är kompatibel med vilken spelare som helst.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply