Få en valfri Premier League tröja från Betsson!

Få en valfri Premier League tröja från Betsson!

Få en gratis Premier League tröja från Betsson

En grym kampanj hos Betsson som inte får missa helt enkelt! Nu kan du få en valfri officiell Premier League matchtröja från Betsson (värd cirka 800 kr) när du gör din första insättning och spelar för minst 500 kr till odds 1.50 eller högre.

Passa på utnyttja denna superkampanj innan den tröjorna tar slut. Kampanjen gäller de första 500 spelarna som uppfyller kampanjkraven så det går inte rulla på tummarna direkt ifall man vill ha en tröja, speciellt inte då alla pushar denna kampanj extra hårt. Det bästa av allt är att deltagande i denna kampanj inte påverkar det ordinarie välkomsterbjudandet om 100% insättningsbonus + 200 kr i ett gratisspel hos Betsson.

Missa inte denna möjlighet – anmäl dig till kampanjen här!

Så här gör du för få en valfri Premier League tröja hos Betsson

Det är lätt att få en Premier League tröja hos Betsson. Så här gör du för att ta del av Betssons superkampanj:

1. Registrera ett konto hos Betsson

2. Gå därefter in på kampanjen och registrera din mailadress.

3. Anmäl dig sedan genom att klicka på knappen ”Anmäl mig” nedanför på kampanjsidan eller skicka in din e-mailadress i fältet ovan. Har du redan ett Betsson-konto, men har inte gjort en insättning ännu så kan du också delta i kampanjen.

4. Sätt in 500 kr eller mer och spela för minst 500 kr i Betssons oddssektion till ett odds på minst 1,50. När du uppfyllt kraven skickas en bekräftelse till ditt spelkonto.

5. När du kvalificerat dig för matchtröjan mejlar Betsson dig en unik presenkortskod som går att lösa in på Unisportstore. Du får din presenkortskod senast kl. 18:00 nästkommande onsdag efter att du mött insättningskrav (500 kr) och omsättningskrav (500 kr till oddset 1,5).

Se kampanj och fullständiga villkor här!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply