LA Galaxy förbereder kontrakt till Zlatan Ibrahimovic

LA Galaxy förbereder kontrakt till Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic får kontraktsförslag av Los Angeles Galaxy

Livet i Manchester United är inte helt lätt för Zlatan Ibrahimovic och många undrar hur länge han kommer orka spela på den högsta nivån. Redan i sommar kommer LA Galaxy förbereda ett kontraktsförslag för Zlatan.

De första månaderna i Manchester United har inte varit en dans på rosor för svenske Zlatan Ibrahimovic. Trots att de första matcherna inleddes som en dröm har säsongen utvecklats till något helt annat. De tre senaste matcherna har det blivit två förluster och en oavgjort. Efter 0-4-förlusten mot Chelsea gick pressen till attack då Zlatan blev rejält sågad.

Kontraktet med United går ut redan i sommar och efter sju raka, och tuffa, mållösa matcher ställer sig många frågan till Zlatans motivation och hans fysiska lämplighet för Premier League. En klubb som vill utnyttja Zlatans måltorka är LA Galaxy som försöker locka över svensken till MLS.

Lagkamrat med Steven Gerrard

Även om den extremt välavlönade Zlatan fortfarande håller på den högsta nivån uppger Daily Mirror att LA Galaxy förbereder ett kontraktsförslag till Zlatan. Frågan är om den Ballon d’Or nominerade superstjärnan redan vill ”gå ned sig” till MLS.

Om han skulle flytta till LA Galaxy så skulle han bli lagkamrat med Steven Gerrard, Robbie Keane, Giovani dos Santos och Landon Donovan. LA Galaxy har faktiskt försökt värva Zlatan innan, men då gick det inte riktigt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply