Chelsea och Everton kämpar om William Carvalho

Chelsea och Everton kämpar om William Carvalho

Båda klubbarna värderar den portugisiske mittfältaren

Chelsea och Everton, som redan slåss om uppmärksamheten för Napolis försvarare Kalidou Koulibaly, finner sig själva nu i ännu en kamp om Sporting Lissabons mittfältare William Carvalho.

De båda klubbarna Chelsea och Everton är ute efter såväl centrala mittbackar som defensiva mittfältare och man kan fråga sig om de inte delar på en scout då de båda har lyckats hitta samma spelare som skulle passa till dessa uppgifter. De båda Premier Leagueklubbarna slåss redan om uppmärksamheten gällande Napolis mittback Kalidou Koulibaly rapporterar The Mirror och 25åringen har ett val att göra, om han skulle vara intresserad av en flytt till den engelska ligan. Då Everton har en ny investerare som är redo att lägga sina pengar i klubben, har Merseysidelaget sagt att de kan matcha vilket bud som Chelsea än lägger, för att försöka landa försvararen innan Londonklubben.

Näste spelare att stå på intresselistan för de båda lagen är Sporting Lissabons mittfältare William Carvalho skriver The Mirror vidare. Den 24årige mittfältaren har tillbringat sin professionella karriär i Sporting, med utlåningar till Fátima och Cercle Brugge. Han föddes i Angola men växte upp i Portugal och har representerat Portugal på alla U-landslagnivåer, och har varit en del av a-laget sedan 2013. Han var med Portugal på VM 2014 samt EM 2016 och fick vara med sitt lag och vinna den europeiska turneringen.

Everton sägs leda jakten på mittfältaren men Chelsea håller också ögonen på 24åringen då de har haft problem med att göra klart transfern för Romas mittfältare Radja Nainggolan. Även om Chelsea nyligen gjorde en monstervärvning i form av Leicester Citys N’Golo Kanté vill Antonio Conte fortfarande ha en till mittfältare.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply