bet365

Pappan: Liverpools bud på Joao Mario nobbat

bet365
Pappan: Liverpools bud på Joao Mario nobbat

Inter och Liverpool budar på Sporting-stjärnan

Liverpool bygger om rejält under nye tränaren Jurgen Klopp. Sju spelare har värvats och fler kan vara på väg in. Men nu kommer uppgifter om att man dock fått ett bud på Joao Mario nobbat.
– De (Sporting) har nobbat två bud, säger spelarens pappa. 

Sommarens transferfönster är Jurgen Klopps första i Liverpool, och det har sedan han skrev på ryktats om hur han skulle bygga om laget. Tysken har redan spenderat en hel del pengar på spelare som Sadio Mané (41 miljoner euro), Georginio Wijnaldum (27 miljoner euro) och Loris Karius (6,5 miljoner euro).
Hela sju stycken nyförvärv har hittills kommit till klubben under sommaren – trots det verkar Klopp vara sugen på mer.

Budet: 40 miljoner euro

Den engelska storklubben ska nämligen ha fått ett bud nobbat på Joao Mario.
Sporting Club de Portugal har enligt spelarens pappa och agent tackat nej till stora bud från både Inter och Liverpool.
– Buden går inte genom mig, men jag har fått veta att de nobbat två bud, Ett från Inter, 35 miljoner euro plus bonusar, samt ett på 40 miljoner euro från Liverpool, säger pappan enligt den portugisiska tidningen Diario de Noticias.
Väl medveten om sitt kontrakt är Joao Mario – som under sommaren var en viktig del av det Portugal som vann EM – ändå sugen på framtida äventyr.
– Naturligtvis skulle han vilja hoppa på större projekt någon gång i framtiden.

Oklart när budet lades

Vad som däremot inte framgår i intervjun är när buden lades. Det är alltså oklart om Liverpool la fram dem innan man till slut gjorde klart med Wijnaldum, eller om Jurgen Klopp vill värva ytterligare en central, offensiv mittfältare till sitt lagbygge.
De senaste dagarna har det dock ryktats om att även Wijnaldums gamle klubbkamrat Moussa Sissoko kan vara på ingång från Newcastle.

Läs mer: Fem saker alla Liverpool-fans bör veta om Sadio Mané

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply