bet365

Bekräftar: Ajax accepterar Napolis bud på Arkadiusz Milik

Bekräftar: Ajax accepterar Napolis bud på Arkadiusz Milik

Efter att italienarna tvingats sälja måltjuven Higuain

Förra årets ligatvåa Napoli tvingades sälja sin dekorerade målgörare Gonzalo Higuain till rivalerna Juventus, men slösar ingen tid utan har nu fått ett bud på Ajax farlige målskytt Arkadiusz Milik accepterat.

Italienska ligatvåorna Napoli sitter lite i klistret för tillfället. De har precis färdigställt en transfer för deras och Serie A:s bäste målskytt Gonzalo Higuain. Den argentinske anfallaren lyckades förra säsongen med att pricka in hela 36 mål på 35 matcher, ett målrekord som fullständigt krossade det senaste italienska rekordet från 60-talet och som höjde Higuains redan höga prislapp ganska rejält.  Utan att överdriva har argentinaren varit en stor del av Napolis framgångar under den föregående säsongen och nu när han är borta måste de hitta en ersättare. Under gårdagen blev det nämligen officiellt att den argentinske superstjärnan hade kommit överrens med regerande italienska mästarna Juventus om en flytt som uppgick till 90 miljoner euro, en av världens dyraste övergångar.

Detta innebär att Napoli står i princip utan anfallare och de behöver någon som kan göra målen. Därför ha de hört sig för och enligt Gazetta World så skall de vara intresserade av Arkadiusz Milik, samt redan tagit ödet i egna händer och lagt ett bud på den polske anfallaren som skall ha accepterats. Det är den holländska klubben Ajax som äger anfallaren för nuvarande.

Tidningen skriver att budet skall liga på 30 miljoner euro och Amsterdamklubben har accepterat det. Detta trots att Ajax tidigare i månaden hävdat att den polske landslagsmannen absolut inte var till salu och de gick till och med så långt att de på det sociala mediet Twitter förkunnade att polacken skulle stanna.

Napolis bud har dock visat sig vara för bra för att nedslå och de kommer inleda kontraktsförhandlingar med spelaren, som sägs komma att erbjudas en femårsdeal värd 1,5 miljoner euro per säsong. 22åringen har sedan sin ankomst till Holland varit involverad i 65 mål i 76 matcher för Ajax i alla tävlingar, 47 mål och 18 assists, och representerade Polen i EM 2016, där han gjorde första målet mot Nordirland.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply