Vändningen – Icardi mot nytt kontrakt med Inter

Mauro Icardi ser ut att skriva på ett nytt kontrakt med den italienska klubben

Chelsea har länge jagat Inters guldklimp Mauro Icardi. Nu ser man dock ut att gå bet då anfallaren enligt uppgifter från Italien är redo att skriva på ett nytt kontrakt med Milano-klubben. 

Chelsea har under en tid ryktats vara intresserade av att värva Inters anfallare Mauro Icardi, då den 22-årige argentinaren inte kommit överens om ett nytt kontrakt med Milano-klubben. Nu kommer dock uppgifter från Italien som säger att Icardis representanter är överens med Inter om ett nytt kontrakt. Det nya kontraktet ska gälla till 2019 och göra Icardi till en av de bäst betalda spelarna i klubben.

Med det nya kontraktet väntas 22-åringen få en lön på i runda slängar 70 00 pund i veckan, tre gånger så mycket som hans nuvarande kontrakt ger honom. Inter har på grund av de tidigare strandade förhandlingarna övervägt att sälja sin stjärna men både klubbens ägare Erick Thonin samt tränaren Roberto Mancini ser Icardi som en nyckelspelare i klubbens framtid.

Detta gör att José Mourinho och hans Chelsea får se sig vidare i jakten på en ny anfallare till klubben. Inter å andra sidan, lär få sälja någon annan spelare för att kunna möta UEFA:s FFP-regler.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply