Uppgifter: Real Madrid vill värva Chelsea-mittfältare

TMW hävdar att John Obi Mikel kan hamna i La Liga-klubben i sommar

Häpnadsväckande uppgifter rapporterar på måndagen att mittfältaren John Obi Mikel kan, trots sina skadebekymmer, hamna i Real Madrid efter säsongen.

John Obi Mikel, 28, har inte en av sina bättre säsonger i fotbollskarriären. Mittfältaren har enbart fått spela i 14 matcher för Chelsea den här säsongen, där skadeproblem gjort att stjärnan hamnat i skymundan och inte lyckats ta sig en plats i storklubben. Med två år kvar på sitt avtal med Premier Leagues serieledare säger nu uppgifter att han kan lämna i sommar.

Mikel återförenas med Ancelotti?

Och enligt italienska Tuttomercatoweb kan det bli en chockartad övergång för mittfältaren. Enligt den italienska sajten ska nämligen spanska giganten Real Madrid vara i förarsätet i slaget om nigerianen. Carlo Ancelotti, manager i Real Madrid, ska vara i behov av en ny mittfältare då tysken Sami Khedira lämnar storklubben efter säsongen och ska där se 28-åringen som en potentiell ersättare.

Även The Saints intresserade

Nigerianen har representerat Chelsea i nio år sedan hans övergång för 32 miljoner euro från norska Lyn, med titlar i bland annat Champions League, Europa League och Premier League som resultat. Han ska dessutom vara av intresse för Premier Leagueklubben Southampton som är på jakt efter en ersättare till Morgan Schneiderlin, som förmodligen lämnar klubben i sommar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply