Djurgårdens sportchef hyllar nyförvärvet

bet365

Bosse Andersson hyllar nyförvärven Nyasha Mushekwi och Sam Johnson

I söndags blev det andra raka segern för Djurgården. Nu får främst gårdagens målskytt Nyasha Mushekwi, men även Sam Johnson, beröm av klubbens sportchef Bosse Andersson. 
– Jag tycker att de blir bättre och bättre, säger han till Matchdax.

Djurgården besegrade Sundsvall under gårdagen med 2-0 på Norrporten Arena, vilket var andra raka segern för huvudstadsklubben. En av gårdagens målskyttar var nyförvärvet Nyasha Mushekwi som var en av nio nya spelare i klubben inför säsongen, där totalt åtta av dessa dessutom fick förtroende från start senast. Något som sportchefen Bosse Andersson betonar för Matchdax.
– Det är klart att det är glädjande. Det känns som om vi har fått god utdelning på det spelare som vi har tagit in och jag tycker mig se oerhört stor potential i det här laget, säger han till tidningen Matchdax.

”Han har varit väldigt viktig”

Och just anfallaren Nyasha Mushekwi har det gått extra bra för med totalt tre gjorda mål under inledningen av den allsvenska säsongen. Två av dessa har dessutom varit direkt avgörande för utgången av matcherna.
– Om man har gjort tre mål på fem matcher så är det självklart bra. Vi ställde ganska hårda krav på honom när han kom till klubben, eftersom vi alltid har haft en stark tro på honom. Han har varit väldigt viktig med flera matchavgörande mål, säger sportchefen.

”Det kommer bli bättre”

Bosse Andersson säger också till Matchdax att han tror på vidare magi från anfallare samt hans anfallspartner, Sam Johnson, som än så länge bara hittat målet en gång den här säsongen.
– Det kommer att bli bättre ju mer de får spelas tillsammans. Jag tycker att de blir bättre och bättre. De sysselsätter försvararna, sedan finns det alltid saker att utveckla. Vi är oerhört nöjda med de två, avslutar han.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply