Uppgifter: Radamel Falcao till Middlesbrough

bet365
Uppgifter: Radamel Falcao till Middlesbrough

Anfallaren kan stanna i Premier League

Radamel Falcao, som inte har haft en särdeles bra säsong i varken Manchester United eller i Chelsea kan nu komma att byta klubb och Premier League-nykomlingarna Middlesbrough har trätt fram som starka kandidater.

Radamel Falcao började sin karriär väldigt starkt. Han var känd som El Tigre, Tigern, eller Kungen av Europa League helt enkelt då han tillsammans med FC Porto vann både den portugisiska ligan och Europa League samt gjort flest mål i hela turneringen, rekordmånga 17 stycken. Efter sin sejour i Porto såldes han till Atletico Madrid för en klubbrekordsumma och tog dem till Europa Leaguevinst och supercupen vinst. Falcao blev skyttekung för andra året i rad i Europa League och blev den ende spelaren att vinna turneringen två år i rad med två olika klubbar.

Sedan blev det AS Monaco och en flytt till den franska ligan. Dock gjorde en ACL skada att han inte kunde medverka på flertalet månader. På grund av UEFA:s finansiella Fair Play regler så var Falcao tvungen att lånas ut och det blev först en säsong i Manchester United och sedan en i Chelsea. Inte i nått av lagen lyckades han göra ett intryck utan har hållit sig väldigt osynlig och formdippen är något oroande efter två år. Låneavtalet med Chelsea är slut och frågan har varit var den profilerade anfallaren kan komma att hamna.

Nu rapporterar TMW att Falcao kopplas ihop med en flytt till Middlesbrough, som precis klarade uppflyttning till Premier League. Hans moderklubb är fortfarande Monaco och det är oklart huruvida det skulle handla om en utlåning eller ett köp av anfallaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365