Uppgifter: Gayá ser ut att stanna i Valencia

bet365

Supertalangen nära en förlängning

Valencias vänsterback, José Luis Gayá, går nu ut och talar om att en kontraktsförlängning med klubben är nära.

Den spanske jättetalangen, José Luis Gayá, har trots sin ringa ålder varit helt ordinarie i Valencias startelva den här säsongen och gjort det strålande i La Liga. 19-åringens insatser har inte gått obemärkt förbi och Gayá har ryktats vara påväg till bland andra Chelsea och Real Madrid. Men nu pekar mycket på att tonåringen stannar i Spanien.

”Valencia är mitt lag”

Den spanska klubben har under de senaste månaderna suttit i diskussioner med Gayá om en kontraktsförlängning. Man vill belöna sitt stjärnskott för det stora genombrottet samt att försöka hålla borta potentiella klubbar som skulle vilja lägga vantarna på vänsterbacken.

Framstegen mellan tabellfyran och Gaya har hackat betänkligt men under ett gruppmöte för Valencias fans så gick Gayá ut och lugnade supportrarna.

– Förlängningen är avancerad. Saker och ting ser väldigt bra ut och det är enbart små detaljer som behöver justeras. Valencia är mitt lag, sade Gayá.

”En kommande lagkapten”

Valencias verkställande president, Amadeo Salvo, går ett steg längre i sitt uttalande.

– Allting ser bra ut. Gayá kommer att förbli en Valencia-spelare och en kommande lagkapten inom ett par år.

Den offensive ytterbacken, som har meriter från samtliga spanska ungdomslandslag, har spelat 33 matcher i alla tävlingar den här säsongen för ”Los Che” och mäktat med två mål och fyra assist.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply