bet365

Barcelonas intresse tillbaka för De Bruyne

La Liga-giganten är på jakt efter en mångsidig anfallare

Kevin De Bruyne har efter succésäsongen i Wolfsburg länkats till flertalet storklubbar. Nu uppges även Barcelona vara en framtida kandidat för hans signatur.

Den belgiske landslagsmannen Kevin De Bruyne, 23, lämnade Chelsea vintern 2014 för spel med tyska klubben Wolfsburg. Där har den belgiske spelfördelaren utvecklats till en riktigt viktig pjäs i laget, med sina 15 mål och 24 framspelningar den här säsongen för storklubben.

Flera storklubbar intresserade

Som ett brev på posten har givetvis också transferspekulationerna väckts till liv gällande belgaren. Franska giganten Paris Saint-Germain har länkats kontinuerligt ihop med spelaren, med även Bundesliga-giganten Bayern München samt Manchester City och Manchester United har sagts vara intresserade.

Barca jagar mångsidig De Bruyne

Men Mundo Deportivo kommer med uppgifter om en annan sylvass kandidat till spelarens signatur i framtiden. Enligt den spanska tabloiden ska nämligen katalanska Barcelonas intresse vara tillbaka för belgaren. Tabloiden skriver att storklubben redan var intresserade av spelaren från tiden då han spelade i Genk. Nu ska dock intresset vara tillbaka då La Liga-klubben är i behov av en mångsidig anfallare till nästa säsong.

Föredrar Camp Nou

Spelarens agent har förtydligat, enligt Mundo Deportivo, att det finns ett varmt intresse för spelaren från Paris Saint-Germain och Manchester-klubbarna. Han ska dock även slagit fast att 23-åringen själv, av dessa fyra klubbar, föredrar en flytt till Camp Nou. Värt att notera är dock givetvis att Barcelona har ett transferförbud över hela 2015, vilket gör att en potentiell övergång från Wolfsburg först kan inträffa i januari 2016.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply