bet365

Uppgifter: Galatasaray förkastar Chelseas bud på ytterbacken

Galatasaray vill ha mer pengar för Alex Telles

Sedan Filipe Luis för ett par veckor sedan återvände till sin förra klubb Atletico Madrid har Chelsea varit på jakt efter en ersättare. London-klubben har under den senaste tiden intensifierat intresset för Galatasarays brasse, Alex Telles. Nu rapporterar engelsk media att Chelseas bud på Telles har förkastats av den turkiska klubben.

Cesar Azpilicueta har sedan han kom från Marseille 2012 varit nästintill given på vänsterbacken under José Mourinho. Bakom spanjoren har Filipe Luis jagat efter en plats i startelvan men Azpilicueta är gjuten i fyrbackslinjen och nyligen lämnade Luis för Atletico Madrid, som han tidigare representerat under karriären.

Därmed har det uppstått en lucka i Mourinhos trupp som han nu vill fylla innan transferfönstret stänger. ”The special one” har riktat blicken mot Turkiet och Galatasaray, där han sägs ha hittat en potentiell ersättare i form av Alex Telles. Men Galatasaray ger inte upp sin guldklimp i första taget.

Förkastat Chelseas bud

Enligt Daily Star har Chelsea nyligen lagt ett bud på 22-åringen, som nu Galatasaray har förkastat. Budet ska ha legat på fem miljoner pund, motsvarande 66 miljoner kronor, men de regerande turkiska mästarna anser att budet inte är i närheten av vad Telles för närvarande är värd.

Galatasarays tränare, Hamza Hamzaoglu, menar dock att man kan tänka sig en försäljning ifall rätt bud trillar in.
– Vi har inte erhållit något bud än som matchar vår värdering av Alex Telles.

– Av den anledningen har vi beslutat att inte låta honom lämna. Men om det kommer ett bud som vi anser är vettigt kan vi tänka oss att sälja, sa Hamzaoglu till Daily Star.

Alex Telles kom till Galatasaray under 2014 från Gremio och har 3 år kvar på sitt nuvarande kontrakt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply