Uppgifter: Tony Pulis vill ha in två nya ansikten i West Bromwich

West Bromwich jagar förstärkningar

Efter West Bromwich något svaga säsongsstart är Tony Pulis nu än mer desperat över att plocka in nya spelare för att förstärka truppen. Engelsk media rapporterar att den hårdföre tränaren vill locka till sig en mittback från Manchester United samt en spännande yngling från Championship.

West Bromwich inledde säsongen med att förlora med 0-3 hemma mot Manchester City och under gårdagens andra omgång av Premier League tog man säsongens första poäng i form av 0-0 borta mot nykomlingen Watford. Klubbens manager, Tony Pulis, är inte helt tillfredsställd med truppen som han har att jobba med ser ut och vill nu förstärka laget ytterligare.

Vill ge Rondon den hjälp han behöver

West Bromwichs påkostade nyförvärv, Salomon Rondon, blev i förra veckan klubbens dyraste spelare någonsin när han hämtades in från Zenit St.Petersburg. Under gårdagen fick anfallaren en dryg halvtimme på planen och Pulis var nöjd med med sin nye adept, och menade i intervjuzonen efter matchen på att klubben behöver plocka in spelare som ska hjälpa Rondon framåt.
– Hans statistik visar att han kommer att göra mycket mål för oss. Vårt jobb är nu att få hit spelare som kan ge Rondon den hjälp han behöver, sa Pulis till Sky Sports TV.

– Vi letar fortfarande efter alternativ som ska förstärka truppen. Vi har massor av jobb kvar framför oss innan transferfönstret stänger. Vi har tyvärr inte nått dit vi vill än men jag är säker på att vi tids nog kommer att hitta rätt.

– Om vi kan göra de affärerna vi vill, i tysthet, så kommer vi förvåna många där ute.

Gray och Evans på önskelistan

Engelsk media är inte sena att ta efter Pulis uttalanden och rapporterar att West Bromwich är angelägna om att försöka värva två spelare innan fönstret stänger.

Spelarna det handlar om är, enligt The Sun on Sunday, Jonny Evans från Manchester United samt Birminghams Demarai Gray. United sägs kräva åtminstone 12 miljoner pund för mittbacken, som också lockat till sig intresse från Everton och Stoke.

Demarai Gray är endast 19 år gammal men har spelat till sig en startplats i Championship-laget Birmingham.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply