Uppgifter: Edin Dzeko har anlänt till Rom

Bosniske stjärnan i Rom för att slutföra sin övergång

Det har varit på tapeten under en längre tid. Edin Dzeko har varit kraftigt ihopkopplad med Serie A-klubben Roma och det har väl egentligen bara varit en tidsfråga innan anfallaren skriver på för klubben. Nu har Dzeko landat i Italiens huvudstad, med största sannolikhet för att slutföra övergången.

Edin Dzeko har på sistone setts som överflödig i Manchester City då klubben besitter anfallare som Sergio Agüero och Wilfried Bony. Den engelska klubben har under en tid försökt göra sig av med bosniern och Roma har setts som en het kandidat för att ro hem forwardens signatur.

Nu är en övergång oerhört nära.

Roma och City överens

Under gårdagen ska Roma och City ha kommit överens gällande en övergångssumma för Dzeko. Nu återstår endast för parterna att nå ett avtal gällande de sista personliga detaljerna i kontraktet samt den obligatoriska läkarundersökningen.

Den italienska tidningen, La Repubblica, publicerade under gårdagskvällen bilder och uppgifter om att Dzeko landat i Rom, inför tusentals lyckliga fans, för att slutföra övergången till Roma.

Igår blev det också officiellt att den italienska storklubben gjort klart med Mohammed Salah från Chelsea.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365