AVSLÖJAR: Llorente mycket nära La Liga

Fernando Llorente ersätter Carlos Bacca

Enligt uppgifter till Silly Season Sverige är Fernando Llorente mycket nära att lånas ut till de regerande Europa League-mästerna under nästa säsong.

Fernando Llorente har inte haft någon säker startplats i Juventus sen han skrev på för klubben 2013. Tillsammans med Álvaro Morata har han fått dela på en anfallsplats då Carlos Tévez varit en självklar startspelare längst upp i banan. Trots att argentinaren nu har lämnat de regerande Serie A-mästarna kan Llorente nu komma att lämna klubben, något som Silly Season Sverige nu kan avslöja. Enligt uppgifter ska Sevilla vara mycket nära att låna in spelaren som förra säsongen stod för sju mål på 31 matcher i den vit och svarta tröjan.

Lån med köpoption

En källa till Silly Season Sverige säger att spelaren kommer att kosta €3 miljoner att låna in under första säsongen för att sedan ha en köpoption på €7 miljoner. Det återstår endast små formaliteter innan den före detta Athletic Club-spelaren kommer att skriva på kontraktet som gör att han kommer att spela i den andalusiska klubben nästa säsong.

Fernando Llorente har hunnit bli 30 år och sägs vilja spela regelbundet då han under sina två år fått sitta mycket på bänken. Sevilla kommer även att spela i Champions League vilket har gjort att klubbens bud har varit ett av de mest attraktiva.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply