Uppgifter: Cambiasso närmar sig en flytt till Grekland

Olympiakos ser ut att bli Cambiassos nästa klubbadress

Esteban Cambiasso lämnade nyligen Leicester efter det att hans kontrakt löpt ut med klubben. Det har funnits intresse från ett antal Premier League-klubbar men nu talar mycket för att argentinaren inom kort kommer att skriva på för grekiska Olympiakos.

Cambiassos förra klubb, Leicester, var oerhört angelägna om att få behålla den hårt arbetande mittfältaren. Men till sist valde 34-åringen, som spelade en stor roll i att Leicester klarade sig kvar i PL, att inte förlänga kontraktet och var därmed tillgänglig för en ny klubb.

Aston Villa och West Ham är två klubbar som funnits med i diskussionerna kring Cambiasso, men den förre Inter-ikonen har enligt engelsk media nobbat bägge klubbarna och ser nu ut att flytta till sydöstra Europa istället.

”Kommit långt i samtalen med Olympiakos”

Flera källor, däribland La Gazzetta dello Sport och The Sun, uppger att Cambiasso är nära en flytt till Olympiakos i den grekiska högstaligan. Den italienska tidningen hävdar att den centrale mittfältaren är på gång att teckna ett kontrakt med klubben som sträcker sig över den kommande säsongen.

Enligt The Sun har Estebans far och agent, Carlos Cambiasso, gått ut i media med följande citat.
– Det stämmer helt och hållet att vi har kommit långt i samtalen med Olympiakos.

Om det blir en flytt till Grekland blir Cambiasso bland annat lagkamrat med svensken Jimmy Durmaz.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply