Evertons manager besviken på Terry: ”Illegalt”

Roberto Martinez går ut i media och sågar John Terry

Roberto Martinez guldklimp i Everton, John Stones, har under en längre tid kopplats ihop med en flytt till Chelsea. London-klubbens lagkapten, John Terry, gick nyligen ut och hyllade Stones, vilket Martinez inte uppskattade.

John Stones spås en lysande framtid. Trots att han bara fyllt 21 så var han en given pjäs i Evertons försvar under den förra säsongen och han förväntas bli en framtida ledare i Englands backlinje. Mittbacken, som redan gjort två A-landskamper för nationen, anslöt till Everton 2013 från Barnsley.

På senare tid har Chelsea ryckt i John Stones. London-klubben anser att mittbacken passar in perfekt i klubbens profil över deras nästa försvarsvärvning och att han även ska vara en framtida ersättare för åldersmannen John Terry. Just Terry gick nyligen ut i media och talade mycket gott om Everton-talangen och menade att Stones behövs i Chelsea för att klubben ska fortsätta att växa. Något som Evertons manager, Roberto Martinez, inte har mycket till övers för.

”Jag är besviken”

– En dag så kommer jag inte spela i den här klubben längre. Men jag vet att Chelsea gärna vill locka till sig John Stones, så att klubben kan fortsätta att växa och prestera bra, sa John Terry i en intervju med Sky Sports News HQ.

Det dröjde inte längre innan Martinez replikerade på uttalandet.
– Det där är helt fel, det är illegalt. Reglerna tillåter inte att man utan vidare kan kommentera spelare som är registrerade hos andra klubbar. Jag är väldigt besviken på Terry, sa spanjoren till Daily Telegraph.

Än är troligtvis inte det sista ordet sagt gällande John Stones framtid.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply