Uppgifter: Två läkarundersökningar imorgon för Roma

Digne klar för Roma inom 48 timmar

Den italienska storklubben Roma fortsätter att vara aktiva på transfermarknaden. Samtidigt som Alessio Romagnoli ser ut att lämna huvudstaden, ska både Gerson och Lucas Digne vara på god väg till Giallorossi.

Romas aktivitet har hittills i sommar främst handlat om offensiven och de två värvningar som skiner klart starkast i nuläget är Edin Dzeko och Mohamed Salah som anlänt från Manchester City respektive Chelsea. Nu har Serie A-klubben däremot börjat agera även för att förstärka defensiven, något som blivit extra behövligt i och med Alessio Romagnolis flytt till Milan.

Den summa på 25 miljoner euro som Giallorossi får för den försäljningen ska användas till nya defensiva förstärkningar, något som vi rapporterade om redan igår då både Thomas Vermaelen och Andrea Ranocchia länkades till klubben.

Lån med ännu oklar köpklausul

Samtidigt har förhandlingarna med Paris Saint-Germain fortsatt under de senaste dagarna och nu kommer glada nyheter för Rom-klubbens anhängare. Enligt den italienske mercatoexperten Gianluca Di Marzio ska klubbarna nu vara överens om den 22-årige vänsterbacken.

Rapporterna säger vidare att affären, som ska gälla ett lån med en köpklausul, kan bli klar inom de kommande två dagarna. Det är däremot fortfarande oklart om den inkluderade klausulen tvingar Roma till ett köp efter säsongen eller är valbar. Själva läkarundersökningen kommer enligt färska uppgifter att inträffa redan imorgon, onsdag för vänsterbacken.

Även Gerson läkarundersöks imorgon

Och detsamma gäller för den brasilianske talangen Gerson som visserligen ska tillbaka på lån till Fluminense ett år, men som därefter ansluter till Roma. Han bekräftar det väntande själv på sitt Twitter-konto.
— Imorgon ska jag till Italien för att ha min läkarundersökning och skriva på för Roma. Jag är glad över den här möjligheten, skriver talangen på sitt officiella Twitter-konto.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365