”Romagnoli till Milan – då får Paletta lämna klubben”

Uppges vara nära flytt till Atalanta

Den italienska storklubben Milan har idag en läkarundersökning inbokat för Alessio Romagnoli. Samtidigt talar det mesta för att det är den landslagsrutinerade backen Gabriel Paletta som får flytta på sig. Han närmar sig en övergång till Atalanta.

Den 29-årige mittbacken Gabriel Paletta som är född i Argentina och representerade landet i U20-sammanhang men som därefter dragit på sig den italienska landslagsdressen, skrev på för Milan i vintras. Nu talar det mesta för att tiden i Milano snart är förbi för den tidigare Boca Juniors– och Liverpool-spelaren, som innan tiden i Milano tillhörde krisdrabbade Parma.

Atalanta nära värvning av Paletta

Den italienske försvararen Alessio Romagnoli är i stort sett klar för den italienska storklubben och tvingar därmed också Rossoneri till att göra plats i defensiven till honom. Där ska den argentinsk-födde mittbacken vara offret och nu ser han istället ut att flytta norrut. Förhandlingar med Atalanta pågår och uppges ligga närmast en värvning av spelaren som även jagas av nykomlingen Bologna.

Gazzetta dello Sport som kommer med dessa uppgifter, säger att en affär ska vara nära mellan klubbarna redan. Detaljerna i affären ska däremot fortfarande vara oklara.

Gabriel Paletta spelade 23 matcher förra säsongen i Serie A för Parma på hösten och Milan på våren. Han har tre landskamper på sin meritlista.

.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply