Uppgifter: Chelsea jagar Marco Verratti

Uppgifter: Chelsea jagar Marco Verratti

Conte vill ha PSG-stjärnan

Chelsea har vunnit Premier League men blickar redan framåt mot nästa säsong, och tränare Antonio Conte har siktet inställt på att värva Paris Saint-Germain-stjärnan Marco Verratti, som uppges vara intresserad av att stanna i den franska huvudstaden.

Chelsea står nu klara som vinnare av Premier League, efter en mycket stark säsong där de mer eller mindre innehavit förstaplatsen under hela säsongen, men detta är ingen anledning för Londonklubben att ta det lugnt, utan de blickar redan framåt mot sommarens transferfönster och nya värvningar som kan förstärka truppen ytterligare.

Italienske tränaren Antonio Conte, som har kopplats ihop med en flytt till sitt hemland Italien och Inter, uppges vara mycket intresserad av att värva Paris Saint-Germains Marco Verratti, detta skriver den engelska tidningen the Sun. Enligt uppgifter skall Conte försöka övertala sin landsman Verratti att komma till Chelsea, i hans jakt på att vinna mer pokaler och troféer. Chelsea sägs vara beredda att betala 55 miljoner pund för att få en signatur av Verratti och kunna skriva upp honom på deras lönelista.

Verratti själv uppges dock vara svår att övertala och den italienske mittfältaren sägs vara mycket nöjd med att stanna i den franska huvudstaden. Istället vill 24-åringen se till att jobba på att förbättra sitt nuvarande 120 000 pund i veckan kontrakt hos den franska huvudstadsklubben.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365