Uppgifter: Inter Milan erbjuder fördubbling av lön för Antonio Conte

Uppgifter: Inter Milan erbjuder fördubbling av lön för Antonio Conte

Vill verkligen ha italienaren

Inter, med sina nya ägare Suning Holdings Group som är beredda att satsa pengar på att få Inter tillbaka på kartan i världsfotbollen, sägs vara intresserade av att få Antonio Conte som tränare, och sägs vara beredda att erbjuda italienaren ett kontrakt på 13 miljoner pund om året – dubbelt upp från hans Chelsea-lön.

Inter Milan fick i somras nya ägare, Suning Holdings Group, som äger 70 procent av klubben och som har tagit över, och de har en mycket tydlig plan, då de vill återföra Inter till den maktposition som den italienska klubben hade för bara några år sedan, då de vann Champions League 2010 och stod mycket högt i kurs ute bland Europas storklubbar.

Enligt uppgifter till engelska tidningen The Sun skall en väg att göra detta på innefatta en värvning av Chelseas tränare Antonio Conte. Den italienske tränaren har redan hyllats för vad han har gjort med Chelsea, som är på väg mot en Premier League-titel under tränarens första säsong som tränare för klubben. Dessa kvalitéer ser Inters nya ägare på som kvalitéer de behöver i en tränare för att kunna ta sig tillbaka till makten, och de uppges vara mycket intresserade av italienaren. De skall också vara beredda att göra Conte till en av de bäst betalda tränarna i världen, genom att erbjuda honom ett kontrakt på 13 miljoner pund per år, vilket är en fördubbling av hans nuvarande lön i Chelsea.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply