Tottenham vill lägga bud på Andre Schurrle

Tottenham vill lägga bud på Andre Schurrle

Den tyske anfallaren bra komplement för Kane

Tottenham Hotspur vill erbjuda Andre Schurrle en återkomst till Premier League, efter att den tyske anfallaren tillbringat ett år i Wolfsburg utan några större resultat och en känsla av olycklighet.

Tottenham Hotspur är intresserade av att värva Wolfsburgs anfallare Andre Schurrle skriver The Mirror. Schurrle kom till Wolfsburg för bara lite mer än ett år sedan från Chelsea men känner sig redan  ur balans i Bundesligaklubben.  Det sägs att han känner sig olycklig jobbandes under Wolfsburgs tränare Dieter Hecking och som det ser ut nu så kan laget komma att missa all europeisk fotbollsaction nästa säsong. 25åringen sägs ha börjat kolla på en flytt någon annanstans och hans kanadensiska flickvän ska också vara benägen att lämna staden.

Tottenham har kommit fram som en potentiell destination för VM-vinnaren och representanter har börjat jobba på en deal mellan Spurs och Wolfsburg. Tottenham har börjat kolla framåt och jobbar mot att kötta upp sin trupp inför deras återkomst till Champions League nästa säsong. Något som, precis som föregående år, är en av topprioriteringarna för tränare Mauricio Pochettino är att ta in mer anfallsstyrka som support för anfallsstjärnan och Premier Leagues toppmålskytt Harry Kane. Det har visserligen gått bra under säsongen som gått men att få in en extra man som kan komplettera Kane förblir en prioritering, något som kan komma att bli svårt då de kräver hög kvalité men någon som ändå kan tänka sig att spela andrafiol till Kane.

Men Schurrle, som har ett imponerande målrekord för både klubb och landslag för någon som i första hand spelar på kanten, skulle kunna förstärka deras målfarlighet ytterligare.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply