Chelsea och Manchester United ute efter Antoine Griezmann

Chelsea och Manchester United ute efter Antoine Griezmann

Fransmannen vill lämna La Liga

Både Chelsea och Manchester United är intresserade av att värva Atletico Madrids stjärnanfallare Antoine Griezmann, som sägs överlägga ett klubbyte till sommaren för nya utmaningar, men frågan är om det fysiska spelet i Premier League passar den franske anfallaren.

Atletico Madrids stjärnanfallare Antoine Griezmann skall vara intresserad av att byta klubbadress till sommaren och är av intresse för både Manchester United och Chelsea skriver Daily Mail. 25åringen sägs vara redo att lämna Spanien för nya utmaningar efter att ha kommit till La Liga och Real Sociedad som ungdomsspelare 2005. Trots att det finns en fråga över om han rent fysiskt passar för Premier League så skall både Chelsea och Manchester United hålla ett öga på situationen och anfallaren efter att fransmannen haft en riktigt bra målform under den gångna säsongen. Det sägs att Chelsea sitter i en bättre position i förhandlingarna om den franske landslagsmannen men United har hållit ett nära öga på honom den senaste tiden. Det återstår att se om något av lagen kan komma att tänka sig att betala vad som kan komma att bli ett brittiskt transferrekord för spelaren, då Atletico Madrid med all säkerhet inte kommer vilja släppa sin målspruta lätt. Speciellt med tanke på det faktum att det fysiska spelet i Premier League kanske inte alls kan komma att passa anfallaren.

Griezmann har gjort 54 mål under sina två säsonger med Atletico och visat sig vara en av de mest farliga attackerande spelarna i Europa. Detta i jämförelse med hans fem säsonger i Real Sociedad där han gjorde 52 mål på 201 officiella matcher.

1 Comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365