bet365

Paris Saint-Germain vill värva dubbelt i Chelsea

Paris Saint-Germain vill värva dubbelt i Chelsea
bet365

Vill värva stjärnorna

Paris Saint-Germain må ha slagit ut Chelsea i Champions League men nu är de mer intresserade av att köpa deras spelare, då de planerar en dubbelvärvning av den skadedrabbade Eden Hazard och Cortois.

Paris Saint-Germain är intresserade av en dubbelvärvning från Chelseas trupp. Enligt Express Sport så vill Parisarna åt Eden Hazard, en spelare som även Real Madrid är enormt intresserade av. Men eftersom den spanska klubben har fått ett transferförbud så hoppas PSG kunna utnyttja detta till deras fördel för en chans att ro hem affären. De ska även vara väldigt intresserade av och vilja lägga ett bud på den belgiske landslagsmålvakten Courtois.

Hazards framtid i västa London ser väldigt osäker ut för tillfället då 25-åringens position i klubben har gått från ”hero to zero” inom loppet av en säsong. Förra året blev han PFA årets spelare men i år har han bara varit en skugga av sitt forna jag och har varit i väldigt usel form. De enda mål han har mäktat med har båda varit i FA cupen. Hans pappa har förklarat att hans sons problem beror på en pågående skada som Chelsea inte har lyckats korrigera, vilket bidrar till att han skulle kunna lämna till sommaren.

– Edens formsvacka beror på en skada, en inflammation i höften som han har burit på nu i 3 eller 4 månader, säger Thierry Hazard.

– Det är inte en farlig skada, men när smärtan kommer, känns det som ett hugg. Som en kniv som hugger. Han kände smärtan tidigare i matchen [mot Leicester] och det var därför han ville bytas ut. Istället för att ge Eden lite tid till att komma över skadan och få riktig vila så pushar de honom att spela för att de har några viktiga matcher, fortsätter Thierry Hazard.

– Så han har inget val … Vilken spelare har inte haft bra stunder och sämre stunder i sin karriär? Det är första gången i hans professionella karriär som han har blivit konfronterad med en svår period. Han är ingen maskin, som vi alla vet, avslutar Thierry Hazard.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply