Officiellt: John Terry förlänger med Chelsea

Officiellt: John Terry förlänger med Chelsea

John Terry stannar i Chelsea

Vid lunchtid på onsdagen offentliggör Chelsea att man förlängt kontraktet med John Terry som stannar i klubben även nästa säsong.

John Terry såg länge ut att lämna Chelsea i sommar då det fanns erbjudande från bland annat Kina där han kunde bli världens bäst betalda fotbollsspelare och danska Bröndby men nu har mittbacken kritat på ett nytt kontrakt, detta till sommaren 2017. Beslutet togs efter att försvararen tillsammans med Antonio Conte haft ett möte för att diskutera den kommande säsongen.

Terry själv säger att han är väldigt glad över att stanna i klubben.

– Jag ser fram emot nästa säsong med den nye tränaren och förhoppningsvis kommer den bli framgångsrik. Jag vill även tacka fansen som alltid stöttat mig, ni är bäst i världen, säger Terry som kommer göra sin 22:a säsong i den engelska huvudstadsklubben. Totalt har det blivit 703 A-lagsmatcher i Chelsea, varav 570 av de som lagkapten.

Chelseas president var även väldigt glad över förlängningen.

– Det är en lättnad att John kommer att spela i vår klubb även nästa säsong. Han har varit lagets ledare under klubbens mest framgångsrika period och har spelat över 700 matcher i klubben.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply