John Terry flyttar till Kina – Kan bli världens bäst betalda fotbollsspelare

John Terry flyttar till Guangzhou Evergrande?

Enligt uppgifter till den engelska tabloiden The Sun har John Terry fått ett erbjudande om att flytta till Kina och bli världens bäst betalda fotbollsspelare.

I sommar går John Terrys kontrakt ut med Chelsea. Spelaren kommer med största sannolikhet inte att få något förlängt kontrakt med den engelska huvudstadsklubben och nu kommer uppgifter om att Terry kan vara på väg till Kina.

Enligt den engelska tabloiden The Sun ska John Terry som gjort närmare 500 matcher i den blåa tröjan vara på väg till Kina. Flertalet klubbar i det asiatiska landet sägs stå på kö för spelarens underskrift och blir en flytt till Kina av kommer Terry bli världens bäst betalda fotbollsspelare. På listan över intresserade klubbar finns bland annat Guangzhou Evergrande, Jiangsu Suning samt Shanghai SIPG där Sven-Göran Eriksson är tränare.

 

Skulle den engelska mittbacken bestämma sig för att gå till Kina kommer han få en lön på hela 12 miljoner pund, en lön som skulle göra honom till världens bäst betalda fotbollsspelare.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply