LISTA: 10 Spelare som slutar i sommar

bet365

LISTA: 10 Spelare som slutar i sommar

LISTA: Tio spelare som lägger skorna på hyllan efter säsongen

I världsfotbollen finns det många spelare som blivit ihågkomna för att vara allt från de bästa frisparksskyttarna i världen och bästa straffskyttarna i världen till att vara med i världens bästa startelva med U23-spelare samt vara bland världens bästa spelare under 21 år. Under tiden som fotbollsspelare är det många som klassas som bäst på något medan andra klassas som bäst på något annat, men vilka spelare kommer man egentligen ihåg när de lägger av med fotbollen och lägger skorna på hyllan? Till sommaren kommer flertalet spelare att sluta med sin professionella fotbollskarriär och istället ägna sig åt något annat. Därför har vi på Silly Season Sverige nu gjort en lista med tio spelare som slutar med fotboll i sommar.

Tio spelare som slutar efter säsongen

Tidigare har vi på Silly Season Sverige publicerat flertalet listor som handlat om allt från tio oförglömliga Europakvällar på Anfield och tio saker du inte visste om Riyad Mahrez till Allsvenskans mest olojala spelare någonsin och sämsta spelarna som vunnit Champions League. Ta gärna en titt på de efter att vi gått igenom listan med tio spelare som lägger av med fotbollen efter säsongen!

 

 

10. Khalid Boulahrouz (Feyenoord)

LISTA: 10 Spelare som slutar i sommar

Khalid Boulahrouz avslutar karriären i Holland i Feyenoord. Ytterbacken har bland annat representerat Chelsea, detta säsongen 2007-2008.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply