Manchester United jagar Romelu Lukaku

 Manchester United riktar blickarna mot Romelu Lukaku

Manchester United ska vara intresserade av att värva Evertons forward Romelu Lukaku för att hjälpa till att dra upp laget ur deras rådande måltorka.

Romelu Lukaku är glödhet för tillfället, med 12 ligamål hittills den här säsongen och sex mål på de sex senaste matcherna för sitt Everton är det är många klubbar som är efter belgaren. Manchester United är en av de senaste klubbarna att sälla sig till skaran. Rapporter i England säger att United är ute efter en erfaren Premier League-striker som kan assistera den unge Anthony Martial i anfallen, detta enligt The Telegraph. Manchester United är i desperat behov av en målgörare, då de bara har lyckats få till 10 mål på deras senaste 12 matcher.

Wayne Rooney har haft det svårt att hitta sin bästa form och James Wilson är ute på lån till Brighton. har gjort en godkänd säsong efter sin transfer i somras som gjorde honom till den dyraste tonåringen någonsin, men van Gaal har sagt att det är en för stor börda att lägga på den unge fransmannen i hans första säsong i klubben och är nu ute efter någon som kan komma in i laget och börja ösa in mål. Romelu Lukaku värvades till Everton från Chelsea i början av förra säsongen för en summa av 28 miljoner pund på ett fem års kontrakt. Everton skulle vara ovilliga till att sälja 22 åringen men skulle kunna övertalas om United kom med ett tillräckligt bra erbjudande.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply