Juan Mata talar ut om sin framtid

Juan Mata talar ut om sin framtid

Den offensiva mittfältaren vill stanna

Det har gått ryktesgångar om att Manchester Uniteds mittfältsstjärna Juan Mata kan komma att lämna Old Trafford till sommaren, rykten som den spanske stjärnan nu bestämt avfärdar.

Manchester Uniteds mittfältsstjärna Juan Mata har omgärdats med rykten om att han kan komma att lämna den engelska klubben till sommaren. Barcelona och Fenerbache är några av de klubbar som har sagts vara intresserade av den 28årige mittfältaren som kom till Old Trafford från Chelsea under 2014 för 37,1 miljoner pund. Sedan dess har han lyckats att göra ett stort intryck på Old Trafford och är uppskattad av många. Under den gångna säsongen har spanjoren fått spela alla matcher för The Red Devils i Premier League och har bidragit med åtta mål och nio assists totalt i alla matcher.

Nu rapporterar Metro att Mata själv har uttalat sig angående ryktena kring honom och att han inte har någon lust att lämna vare sig klubben eller staden.

– Jag mår riktigt bra här, sade Mata till Manchester Evening News.

– Jag måste säga att jag upptäcker mer och mer ställen i staden och jag gillar det. Människorna har varit bra mot mig, de är varma människor i Manchester. Jag känner mig lycklig här och i staden, avslutar han.

Louis van Gaal gjorde Mata till kapten för första gången då United fick besök av Watford i mars och det är tydligt att den holländske tränaren ser mittfältaren som en viktig del av truppen som strävar framåt, då han valde att låta spanjoren få leda in laget på Old Trafford.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply