Jose Mourinho kräver Real Madrid-duo i utbyte mot David de Gea

Jose Mourinho kräver Real Madrid-duo i utbyte mot David de Gea

Vill ha två spelare i dealen

Manchester Uniteds David de Gea har länge sagts vara på väg till Real Madrid, men de båda parterna har aldrig lyckats komma överens, nu rapporteras det om att en affär kommer hända i sommar, men José Mourinho vill ha två stycken Real Madrid-spelare i utbyte.

Real Madrid har länge varit och dragit i Manchester Uniteds målvakt David de Gea, och intresset har varit ömsesidigt. Men efter att en affär inte lyckades med att bli av för två somrar sedan har intresset svalnat något och det har sett ut som att de Gea kommer att stanna på Uniteds lönelista. Men under de senaste veckorna har ryktena ännu en gång blåst upp om att Madrid-klubben kan vara ute efter målvakten, och att en deal skall vara så gott som klar.

Något som enbart stärker dessa rykten är det faktum att Uniteds tränare José Mourinho skall ha kommit med en del krav tillbaka och skall vara beredd att sätta hårt mot hårt gentemot sin gamla klubb. Enligt uppgifter till Goal skall den portugisiske tränaren kräva att två stycken Real Madrid-spelare ingår i affären, Raphael Varane och Alvaro Morata, som skall ta de Gea till Santiago Bernabeu. Real sägs vara beredda att betala de Geas utköpsklausul på 80 miljoner pund, men Mourinho kräver att åtminstone en spelare kommer med i dealen.

En deal för Morata kan bli svårt då han redan ryktas vara klar för Chelsea, som vill ersätta Diego Costa med den unge spanske anfallaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply