Tottenhams Christian Eriksen kan ersätta Andres Iniesta i Barcelona

Barcelona kan ha hittat Iniestas ersättare – jagar Eriksen

Barcelonas jakt för att hitta Andres Iniestas ersättare kan vara över. Enligt engelsk media verkar de ha hittat rätt spelare i Tottenhams Christian Eriksen. Nu väntar sig Sunday Mirror att Barca kommer göra ett bud på honom till sommaren.

Andres Iniesta har utan tvekan varit en av Barcelonas bästa spelare genom tiderna. Med närmare 400 matcher och flera viktiga prestationer i stora matcher har Andres Iniesta sett till att han aldrig kommer bli bortglömt i Katalonien.

SE ÄVEN: Barcelona lönelista 2017

Kan ersättas av dansken

Nu går dock mittfältarens karriär mot sitt slut och hans dagar i Barcelona, åtminstone som spelare, kan vara räknade. Då behöver Barca en ersättare, och nu han vara hittad.

Den engelska tidningen Sunday Mirror skriver att Barcelona just nu är ute efter Tottenham Hotspurs Christian Eriksen. Den katalanska storklubben ska till och förbereda ett bud i dagsläget.

Den danske stjärnan har gjort 11 mål den här säsongen, vilket är imponerade med tanke på hans position. Dock är det inte anledningen till varför Barca jagar honom. Med 20 assist den här säsongen tror många att Spurs-stjärnan skulle kunna passa in perfekt i Barca och assistera Messi, Suarez och Neymar.

SE ÄVEN: Barcelona tv-tider 2017

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365