Jose Mourinho får inte värva Willian

Jose Mourinho får inte värva Willian

Chelsea kommer att blockera alla försök

Jose Mourinho kommer inte att som Manchester Unitedtränare ha någon möjlighet att värva Willian från Chelsea då klubben kommer att blockera alla försök till en deal.

Jose Mourinho blev tidigare under fredagen officiellt klar som Manchester Uniteds nye tränare på ett treårskontrakt med chans till förlängning. Den portugisiske tränaren är känd för sin vinnarskalle och har en historia av att vinna många troféer, vilket är någonting som United också är ute efter. Tillsammans skall de försöka att få tillbaka Manchester United upp i den absoluta toppen av den engelska fotbollen igen. Men för att göra detta behövs vissa förändringar göras, vilket bland annat innebär att kasta ut några gamla spelare och värva in nya. En av dessa, som sägs vara av intresse för klubben, är Chelseas Willian.

Standard Sport skriver att Manchester United har lagt ett bud på 60 miljoner pund för den brasilianske landslagsmannen, som blev framröstad till Årets spelare av Chelsea fansen denna säsong. 27åringen har två år kvar på sitt kontrakt men Chelsea har ännu inte skrivit på någon förlängning. Det var Mourinho som värvade in Willian till Chelsea 2013 för 30 miljoner pund från Anzhi Makhachkala och det var under den portugisiske tränaren som Willian utvecklades och blommade ut på Stamford Bridge.

Men Chelsea sägs vara väldigt bestämda om att de inte kommer låta sin prisade tillgång gå någonstans och planerar att stå emot alla försök från Mourinhos sida att värva tillbaka sina gamla spelare.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365