bet365

Drogba: ”Inter är en fantastisk klubb”

bet365

Ivorianen kan vara på väg till Serie A

Den ivorianske Chelsea-legendaren Didier Drogba letar efter en ny klubbadress. Under söndagen har rykten börjat placera honom i Inter. samtidigt pågår samtal med en MLS-klubb för anfallaren. 

Didier Drogba, 37, som sköt hem den hittills enda bärgade Champions League-titeln till Chelsea, lämnade den engelska storklubben efter den gångna säsongen som gav både en Premier League-titel och en triumf i ligacupen. Stjärnan har främst länkats ihop med en flytt till MLS, men i dagsläget är inte framtiden helt klar. Nu har rykten länkat honom till Italien.

”Inter skulle kunna bli ett alternativ”

Enligt uppgifter som Football-Italia tagit del av, har några mellanhänder nu erbjudit anfallaren till den italienska storklubben Inter. I en intervju med FCInter1908 har också ivorianen uttalat sig om uppgifterna och där bekräftar han att samtal pågår med en MLS-klubb, men samtidigt utesluter han inte en potentiell flytt till Nerazzurri.
— Jag är inte medveten om den situationen. Inter är en fantastisk klubb och definitiv, om de skulle kontakta mig, då skulle jag gladligen lyssna på deras erbjudande, men jag är för tillfället i samtal med en MLS-klubb, säger Didier Drogba till FCInter1908.
— Inter skulle kunna bli ett alternativ om de verkligen är intresserade av mig.

Spelaren anser inte heller att det skulle bli problematisk med konkurrensen från Mauro Icardi, om en flytt nu skulle kunna ske.
— Det skulle absolut inte vara något problem. I alla lag finns det spelare som du måste konkurrera med för en plats i laget.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply