LISTA: De tio mest eftertraktade spelarna under sommarens transferfönster

TOPP 10: Mest jagade spelarna sommaren 2015/2016

Transferfönstret är i full gång och flera stora spelare har redan lämnat för en ny klubbadress, det finns dock flera stora spelare som fortfarande är väldigt intressanta för flera av Europas största klubbar. Vissa av de jagas av ett par klubbar medan andra är intressanta för nästan hela Europa. Vi på Silly Season Sverige har nu satt ihop en lista med de 10 mest eftertraktade spelarna under sommarens transferfönster 2015. Vissa är nästa klara för andra klubbar medan det finns spelare som än inte har fått något konkret bud, det samtliga har gemensamt dock är att de är några av de mest intressanta spelarna på sommarens transfermarknad.

LISTA: De tio hetaste spelarna som kan byta klubb i sommar

Tidigare har vi gjort listor om bland annat de åtta största klubbarna på sociala medier 2015historiens dyraste tyskar inom fotboll och Europas bästa fotbollsspelare. Listor som ni gärna får kolla igenom efter att vi kollat på sommarens tio hetaste spelare på transfermarknaden, häng med!

10. Paul Pogba – Juventus

dfd
Fransmannen har inte bara varit en av de mest eftertraktade spelarna under denna sommaren. Praktiskt taget har nästan alla av Europas största klubbar kontaktat Juventus om att försöka köpa loss mittfältaren. Serie A-klubben håller hårt i sin pärla och spelarens agent har sagt att det krävs upp emot 100 miljoner euro för att spelaren ska lämna för spel på annat håll. Under de senaste veckorna är det Barcelona som har ryktats vara närmst att komma överens med spelaren men än har ingen klubb lyckats köpa loss Pogba.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply