Dani Alves nästa spelare till Kina?

Dani Alves nästa spelare till Kina?

Okänd kinesisk klubb erbjuder Dani Alves kontrakt

Barcelonas försvarare Dani Alves har blivit erbjuden 27 miljoner pund för att skriva på ett 3 års kontrakt. 

Nästa spelare som kan vara på väg till Chinese Super League är Barcelonas högerback Dani Alves. Okänd klubb ska erbjudit försvararen 27 miljoner pund fördelat på 3 år, uppger Daily Mail.

32 årige Alves som varit i Barca sen 2008 har ett kontrakt som sträcker sig till sommaren 2017, med option på ett år till är en startspelare i Luis Enrique´s lag men det har ryktats att brasilianaren kan vara på väg bort från Barcelona. Kan pengarna från Kina locka över honom och är Barcelona villiga att släppa Alves återstår att se. I så fall skulle han bli den senaste i raden av stjärnor som lämnar Europa för ett äventyr i Asien, nyligen lämnade Jackson Martinez Atletico Madrid för Guangzhou Evergrande för 31 miljoner pund och Ramires lämnade Chelsea för Jiangsu Suning för en summa av 25 miljoner pund.

Det kinesiska transferfönstret är öppet till den 26 februari.

Om Dani Alves skulle lämna Barcelona kan han blicka tillbaka till en väldigt lyckad tid hos den spanska storklubben, han har vunnit 5 ligatitlar, 3 Champions League titlar, 3 titlar i spanska cupen, 3 Uefa Super cup titlar, 4 titlar i den spanska super cupen och 3 titlar i klubblags vm.  

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply