Atlético Madrid byter ut Jackson Martinez mot Diego Costa?

Atlético Madrid byter ut Jackson Martinez mot Diego Costa

Diego Costa kan lämna Chelsea – Martinez går i motsatt riktning

Atlético Madrid vill ha tillbaka Diego Costa. Nu kan en bytesaffär med Chelsea bli aktuell, då den spanska storklubben kan offra Jackson Martinez.

Atlético Madrid har tidigare medgett sitt intresse av att värva tillbaka Diego Costa till Vicente Calderón. Spanjoren själv har även han öppnat för en flytt till sin gamla klubb, trots att han har tre år kvar på sitt kontrakt med Chelsea. Atlético fick nyligen förbud att registrera spelare av FIFA under de två kommande transferfönsterna då man brutit mot deras regler, men efter en överklagan stod det under fredagen klart att förbudet avbryts preliminärt. Nu vill man agera på marknaden.

Offrar nyförvärvet?

Det är Daily Mirror som skriver att La Liga-klubben är redo att offra Jackson Martinez, som inte levt upp till de förväntningar som ställdes när han värvades från Porto i somras, för att få igenom en affär med Chelsea gällande Diego Costa. Enligt uppgifter är det inte heller bara Diego Simeone som vill ha spelaren i sitt lag – ett krav från 27-åringen själv är att tränaren ska stanna kvar i Atlético om en övergång ska ro i hamn.

Anfallaren ska ha bra kontakt med sina gamla lagkamrater och uppges vilja återvända inom en snar framtid. Frågan är bara hur gärna Chelsea vill ha Martinez, som inte stått för några vidare prestationer sedan hans flytt. Istället kan colombianen hamna i Tottenham, som har visat intresse för hans tjänster.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply