Conte ryktas få sparken inom kort

Conte ryktas få sparken inom kort

Chelsea sägs vara mycket nära att sparka Antonio Conté

Antonio Conte har inte haft en lätt inledning i Premier League med sitt Chelsea och man parkerar för närvarande på en sjundeplats. Det kan faktiskt bli så att Conte blir den andre tränaren i Premier League som får sparken om man ska tro spelbolagen.

Chelsea har inlett knackigt i Premier League men även om man har fått mycket kritik så ligger man på en sjundeplats med 13 poäng efter 7 omgångar. Mycket av kritiken har nye tränaren Antonio Conte fått ta emot och han verkar ha svårigheter att anpassa sig till fotbollen i England, trots sina extrema metoder.

Han har försökt sätta sin prägel på laget och försöker fortfarande få dit rätt spela. Men det klickar fortfarande inte fullt ut och många experter och spelbolag har haft Conte som favorit att få sparken först i Premier League först. Det blev dock Swanseas Federico Guidolin som fick gå först, men Conte är numer favorit att få sparken näst.

Spelet är stängt hos flera bolat

Tre av Storbritanniens främsta spelbolag – Sun Bets, Betway och Paddy Power – har stängt spelet över att Conte ska bli näste tränare att få sparken. När detta händer brukar det bero på två saker: antingen har en orimligt stor summa spelats på detta spel, eller har bolagen kommit åt information som ännu inte nått ut till allmänheten.

Det är The Sun som har varit i kontakt med bolagen och Sun Bets hävdar att man stängt spelet till ryktena kring Contes framtid lugnar ned sig.

Oddset på att Conte blir näste tränare att få sparken ligger mellan 2.50 och 4.50 hos olika bolag just nu. Slaven Bilic är en annan lågoddsare.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply