Antonio Conte: ”Jag dödar den spelare som är respektlös mot mig eller laget”

Antonio Conte: ”Jag dödar den spelare som är respektlös mot mig eller laget”

Vill visa att han menar allvar

Antonio Conte har avslöjat att han inte tolererar när någon av hans Chelseaspelare är respektlösa mot honom eller mot laget och menar på att han hellre skulle ”döda” den spelaren än ha honom kvar i laget.

Chelseas nye tränare Antonio Conte har avslöjat sina metoder för att hålla sina spelare i schack i laget. Den italienske tränaren har förklarat hur viktigt det är med respekt när det kommer till att sätta ihop och behålla ett lag som kan vinna titlar, och Conte har verkligen visat att det funkar Han har lett The Blues till en bra start på säsongen och de har enbart förlorat två poäng på fyra Premier Leaguematcher, men italienaren menar på att detta enbart är möjlig under speciella omständigheter.

– Från min erfarenhet som fotbollsspelare, så tror jag att det här är rätt sätt att leda ett omklädningsrum, sade Conte till Sky Sports när han fick frågan om sin strikta träningsstil.

– Jag tror att när jag börjar en säsong, så talar jag med mina spelare och jag talar alltid dom ubildning och respekt. Och jag kräver det, men jag ger detta.

– Och om någon inte har en bra attityd under träningstillfällena, eller uppför sig bra under olika förhållanden, så föredrar jag att döda honom än att ha 22 spelare. För jag upprepar, från min erfarenhet som fotbollsspelare, om en tränare stänger sina ögon så vill han inte se den dåliga situationen och han förlorar omklädningsrummet, avslutade Conte.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply