Zlatan Ibrahimovic kan lämna Machester United för Indien?

Zlatan Ibrahimovic kan lämna Machester United för Indien?

Zlatan lämnar United efter säsongen?

Kontraktet med Manchester United går ut efter säsongen men redan nu börjar det spekuleras i var Zlatan Ibrahimovic spelar efter nästa sommar.

Det var många på de brittiska öarna som tvivlade på Zlatan Ibrahimovic när han skrev på för Manchester United i somras. Svensken har alltid blivit kritiserad av de engelska tidningarna då han aldrig hade spelat i Premier League, men nu har synen på den svenske superstjärnan ändrats. Ibrahimovic har nämligen blivit framröstad till den sjunde bästa spelaren i världen, men sejouren i England kan komma att bli kortvarig, detta då anfallaren kan lämna för spel i Indien.

Det är Gianluca Zambrotta som numera är tränare för indiska Delhi Dynamos som i en intervju med Indian Express säger att han kommer försöka värva Ibra till sitt lag.

– Med tanke på hur många fans han har i Indien tror jag att Zlatan skulle vilja avsluta sin spelarkarriär här. Jag kommer försöka övertyga honom om att komma hit, säger italienaren som under sin aktiva karriär som spelare hade samma klubbdress som svensken då de båda tillhörde Juventus.

Zlatan Ibrahimovic som hunnit bli 35 år sägs vilja göra sin karriär i England kortvarig och prova på ett nytt äventyr innan han lägger skorna på hyllan.

 

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply