Chelsea planerar monsterbud på Bayern Munchens Thomas Muller

Kan betala 800 miljoner för stjärnan

Thomas Muller har inte haft en lysande säsong än så länge, vilket bäddar för en flytt. Enligt rykten från England kan han nu gå till Chelsea – som planerar ett monsterbud på den tyske anfallaren.

Den 27-årige tysken har tillhört Bayern Munchen sedan 2008. Då spelade han i klubbens b-lag, men efter att ha gjort 16 mål på 35 matcher blev han uppflyttad till a-laget. Där har han spelat i nästan 10 år nu och har blivit en av de största stjärnorna i en redan stjärnspäckad trupp i den tyska storklubben.

Han blev så sent som 2014, efter att Tyskland vunnit VM, utsett till världens femte bästa fotbollsspelare, men för tillfället är det inget som bevisats på planen.

Kan ersätta Costa med Muller

Samtidigt som Muller har det tufft i Bundesliga-giganten kan Diego Costa komma att lämna Chelsea. Rykten tog fart om att en kinesisk klubb är intresserade av att lägga ett enormt bud på den spanske landslagsanfallaren. Även om Conte dementerade att flyttryktena skulle bero på att Costa är på väg till Kina går det ändå inte utesluta att han lämnar London-klubben inom kort då han uppgetts bråka med tränaren.

Skulle det bli så rapporterar Caughtoffside.com att Chelsea kommer att överväga ett jättebud på Thomas Muller. Enligt sajten kan det röra sig uppemot 75 miljoner pund, vilket skulle motsvara nästan 800 miljoner svenska kronor.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply